maanantai 4. toukokuuta 2015

Aika käy vähiin.

Heipsansaa!
Viime viikolla käytiin kaikkien voluntäärien kans Lion Parkissa Joburgissa. Päästiin näkemään leijonia, valkosia leijonia, seeproja, kirahveja, gepardeja, strutseja... Ja päästiin silittelemään leijonan pentuja! Oli aika siistii! Käytiin yks ilta myös istumassa iltaa koko voluntääri porukalla Joburgissa koska yks niistä lähti takas kotiin Saksaan.

Viime viikko oli lyhyt työviikko koska maanantai ja perjantai molemmat oli vapaa päiviä. Keskiviikkona päästiin parin sosiaalityöntekijän mukaan jakelemaan esitteitä Kids Havenista, risteyksiin autoilijoille. Oli kyll erittäin mielenkiintosta olla ite sillä puolella missä katulapset yrittää myydä jotain ja saada rahaa autoilijoilta. Huomasin sen että tumma ihoset otti esitteitä helpommin ku valko ihoset.

Nyt lauantaina lähettiin leffoihin koko voluntääri poukalla. Leffa ei ollu nii hyvä, mutta oli kiva nähä millanen leffateatteri täällä on. Saatiin makoilla sellasilla fat boyn tyyppisillä jutuilla. Eilen sunnuntaina leivottiin mun kämppiksen kanssa kakku meijjän järjestämälle piknikille. Lähettiin kahestaan kaikkien meijjän talon tyttöjen kans järvelle viettään yhteistä aikaa. Oli kyllä tosi hienoo tehä jotain pelkästään omien tyttöjen kanssa ja ilman ketään äitiä.

Kova hinku on jo päästä kotiin, mutta samalla haluisin vielä jäädä koska nyt vasta on kunnolla päässy tuntemaan näitä tyttöjä. Nii ja masennuin hieman ku tajusin että en oo kotona lätkän mm kisojen aikaan... Siitäki vaan selvittiin! Nyt olis tarkotus päästä käymään vielä Joburgissa ja jossain metikössä kävelemässä nuiden lapsukaisten kanssa. Muuten töitä normisti centterillä.

Pari viikkoo hei tyypit! Hullua!



-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti