torstai 12. maaliskuuta 2015

Hukka vei hukka toi

Ave ovenz!
... Or something like that....

Neljäs päivä hulinassa ja fiilis on huikea! Tsih hih tää on kaunis maa, lämmin ja lempeä. Vielä ollaan aivan hukassa, toisinaan tuntuu että ollaan päästy kyytiin mutta loppujen lopuksi olemmekin alkupisteessä. Nyt on selkeämpää, tiedämme jo vähän mitä meiltä odotetaan ja mitä saadaan tehdä. Säännöt ovat hakusessa, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa, eikö niin?

Oli aivan ihanaa, kun saimme suunnitella oman tunnin, tällä viikolla ollaan tiistaista asti pidetty omaa projektituntia iltapäivästä. Tiistaina puhuttiin Suomen ja Afrikan historiasta, oli hiukan jännä paikka kun ekana työpäivänä meiltä pyydettiin sellaista. Rohkeina ja itsevarmoina otettiin haaste vastaan (ehkä hiukan liioittelin kyvyistämme...) ja kaikki meni hyvin! Tai niin hyvin kuin Afrikassa voi tunti mennä. Lapset ovat valloittavia! Fiksuja ja nokkelia, he osaavat vetää oikeista naruista halutessaan. On hämmästyttävää, kuinka lapset ja nuoret kunnioittavat aikuisia.

Oman projektitunnin lisäksi olemme avustajia luokassa. Pidän siitä työstä, nuorten kanssa on mukavas ja antoisaa, toisinaan hyvinkin raskasta. J hengailee ikäistensä kanssa päiväkodissa;) hih se "vampyyri" sopii sinne kuin nenä päähän. Aamulla oli niin hellyyttävän näköistä, kun J meni käsi kädessä lastensa kanssa päiväkotiin <3

Pian alkaa taas tunti. Ruuan kautte kohtaamaan aitoja helmiä.



-R-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti