perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kiireellisen kiireetöntä

Huh ja hei! Kiirettä muka pitäny ettei oo tänne kerinny kirjotella! Elämä täällä alkaa sujua melko mallikaasti ja koko ajan tuntuu kivemmalta olla täällä ku on tutustunu oman talon porukkaan ja muihinki enemmän. Kaikki päällisin puolin hyvin, "pientä" ärsytystä joistain asioista, mutta se on normaalia. Töissä eli sielä koululla on kyllä menny tosi hyvin ja on saanu monia erilaisia kokemuksia niiden nuorten kanssa. Parhaita onnistumisen hetkiä on kyllä ollu ne kun on saanut jonkun vähän ongelmaisen nuoren tekemään tai tajuamaan jonkun jutun. Sillon on kyllä huippu fiilis! Antoisampaa tästä tekee se että en oo Suomessa ollu työssäoppimassa missään missä olisin ollu näin paljon nuorten kanssa tekemisissä, eli tää on enemmän ku hyvää juttua! Kaikki tyypit tuola koulussa on ihan huippuja! Välillä miettii et mitä tää tyyppi oikeesti tekee täällä ku se on niin fiksu ja hyvä käytöksinen....

Sää on ollu tosi vaihtelevaa, on satanu ja sit on ollu paahtavan kuuma. Keskiviikkona näillä kaikilla alko kahen ja puolen viikon loma. Oltiin kovin epävarmoja et alkoko meilläki ny sit loma vai mitä häh. Tänään käytiin sitte puhuus tän meijjän ns pomon kanssa joka oli edelliset kaksi viikkoa jossain muualla, nähtiin se tänään siis ekaa kertaa. Siinä sit selvis et voidaan myös pitää lomaa sen kaks viikkoa ja lähtee reissaileen. Jeij! Joten suunnitelmissa olis ehkä lähtee maanantaina Cape Towniin, pikku visiitti ehkä Durbanissa ja sit Joburgiin joksiki aikaa. Sen jälkee viel 5 viikkoo töitä, jolloin ilmeisesti vähän vaihdellaan et meki R:rrän kans nähään tota päiväkodin puolta ja J näkee tota koulun puolta.

Fiilikset on tosi hyvät. Oman talon tyttöihin oon tutustunu jo tosi hyvin ja oon viettäny aikaa niiden kans melko paljon. Meno täällä yleisesti on mielenkiintosta, erilaista, jännittävää, hidasta ja paikka paikoin epäselvää. Kärsivällisyys täällä ainakin kasvaa!

Kuvia tulee kun saataisiin laitettua! Terkkuja kaikille! :)



-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti