sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

mikä fiilis.

Mä oo ollu keskiviikosta asti flunssasena, buranaa nassuun joka päivä. Nyt on alkanu jo helpottaa. Eilen saatiin prepaidit joten on vähä helpompaa ku saadaan viestiteltyy toisillemme. Eilen oltiin jossain marketilla Johannesburgin lähellä. Aivan mielettömän ihana paikka, löyty kaikkee kivaa ja muutenki mukava päivä noiden kolmen saksalaisen voluntaarin, J:n ja R:rrän kans! Mutta tästä olosta täällä... mulla menee yleensä aika kauan ennen ku sopeudun johki uuteen tilanteeseen ja niin on nytkin. Pitää tottua siihen että kaikki ei oo niin ku kotona. Ensinnäkin opettelen asumaan uusien ihmisten kanssa joita on paljon. Kun on tottunu asumaan yksin. Ja tää talo missä asun niin täällä asuu myös kissa. Ja se on isoiso juttu mulle kun pystyn toimimaan vaikka se onki täällä. 

Myönnän että alku viikosta oli pää tosi pyörällä ja kai sitten oli vähän sitä alku shokkiakin. Nyt on jo paljon helpompaa kun tietää suurin piirtein miten toimia ja olla. Ja kaikki on niin ystävällisiä ja auttavaisia, voi kysyä mitä vaan. 

Vaikutelma tässä kohtaa on tosi hyvä ja fiilikset on hyvät. Haastetta tässä itelle kyllä on, mutta en olisi tänne lähteny jos en olisi uskonu pärjääväni täällä. 


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti